Empresa

A Codina treballem per ser una empresa de referència al sector de la maquinària de jardineria al Vallès Oriental i àrea metropolitana. Des de la nostra botiga de Granollers, oferim els serveis de venda, lloguer, i reparació, a centenars d’usuaris, tant professionals com particulars.

Ja des dels orígens de l’empresa, als primers anys 60, hem procurat servir les millors marques: Solo, Stihl, Honda, i Viking, entre d’altres, i això ens permet oferir el servei de post-venda que demanda l’usuari més exigent. De fet, dediquem més del 50% dels nostres recursos humans al taller, amb una plantilla ferma, especialista, i en constant formació.

Creiem que el nostre coneixement del producte, i la voluntat d’oferir un bon servei, són el que ens pot convertir en la seva empresa de confiança.

Codina es una empresa familiar dedicada a la venta, reparación y alquiler de pequeña maquinaria de jardinería, forestal, y agrícola. Somos distribuidores de marcas como Stihl, Honda, Viking y Kubota, y prestamos servicio a empresas de mantenimiento, administraciones públicas, profesionales de la jardinería, y usuarios particulares.
marcas